Een nieuw jaar en nieuwe spullen in de kinderkamers

Het nieuwe jaar is weer begonnen en wat is er een hoop nieuw speelgoed het huis binnen gekomen. Een deel van het speelgoed is zo mooi dat het de perfecte decoratie is voor de kinderkamers, het andere deel ruim ik liever op.

Speelgoed opbergen kinderkamer

Maar hoe kan ik het speelgoed het op een mooie manier opruimen?

Wat dacht je van een paar mooie manden, die je op een kast kan zetten. Al het speelgoed kan erin en daarnaast kun je het weer makkelijk pakken als ermee gespeeld gaat worden. KidsDepot heeft hiervoor perfecte manden in de collectie. Hier heb je diverse soorten van, in verschillende kleuren en materialen wat de kamer gelijk wat extra sfeer geeft. Of het leuke peren mandje, die te mooi is om op te ruimen.

Een leuke kapstok is ook ideaal om spullen aan te bewaren, er zijn ook genoeg leuke manden die je hier aan kan ophangen. Weer een extra plek om wat rommeltjes op te bergen. Daarnaast reuze makkelijk voor kinderen om zelf te pakken en weer terug te hangen. KidsDepot heeft mandjes voor aan de kapstok, maar zelf ben ik verliefd op die van Meri-Lou.  Deze zijn ook prachtig om je mooiste speelgoed in te showen.
Het blanco kapstokje Saga past in iedere kinderkamer en heeft genoeg haakjes om er alle kanten mee uit te kunnen. Wil je meer richting de Bohemian kinderkamer, dan is de rotan kapstok van Kleine Tijntje perfect.

Meri-Lou opbergmand kinderkamer

Een mooie rugzak aan de kapstok kan natuurlijk ook niet ontbreken. Zo kunnen alle schatten makkelijk mee genomen worden op stap. De rugzakken van Sticky Lemon zijn er in heel veel kleuren en motieven. De ideale decoratie voor een stoere kamer!

Poppenhuis inrichten

Heb je er wel eens aan gedacht om een poppenhuis te gebruiken voor een ander doeleinde? Je kunt er mooie kleine boekjes in bewaren, een spaarpot in zetten, of andere mooie kleine decoratie. Maar de Maileg muisjes kan je hier natuurlijk ook in tentoonstellen. De nieuwe collecties druppelen alweer binnen.  De nieuwste koelkast is echt te gek, de linnenkast is ideaal voor alle muizen kleertjes en daarnaast zijn er ook steeds meer stoffen accessoires te koop. Ik kan je ook alvast vertellen: de zomercollectie is echt te gek! Ook voor stoere jongens en meiden.

Opbergmand Meri-Lou en Maileg

Kinderboeken

Bij ons thuis zijn er ook veel nieuwe boeken bijgekomen. Boeken vind ik de perfecte decoratie voor de kinderkamer. De meeste boeken zijn te mooi om zomaar op te bergen. Maak een mooie stapel of zet ze tentoon op een wandplank.
De boeken van Christofoor zijn momenteel mijn favoriet. Prachtige illustraties en daarnaast mooie muziekjes. Een geweldige serie om te sparen en daarbij leuk voor jong en oud.

Ik hoop dat ik jullie op weg heb geholpen met het opruimen. Succes en bij vragen weet je me te vinden!

Liefs,

Lotte - @lotsoffun.interior