Droom

Hoe gaaf is het als je na jaren twijfelen toch de knoop hebt doorgehakt en voor jezelf kunt beginnen en de dingen kunt doen die je echt heel leuk vindt om te doen? 

Het 'overkwam' mij, Maartje, werkzaam in de supply chain en met al jaren de droom om wat voor mezelf te beginnen. Na een vakantie in Denemarken, waar ik zoveel mooie natuurlijke design producten ben tegengekomen, heb ik dan eindelijk de knoop doorgehakt en is Kidsbarn opgericht: een online winkel met de mooiste Scandinavische producten, helemaal gericht op kinderen (en hun ouders).

Scandinavië

Scandinavië is nummer 1 op het gebied van het ontwerpen van duurzame en functionele meubels, het liefst milieuvriendelijk geproduceerd van natuurlijke materialen. De kleuren die hierbij gebruikt worden, stralen eenvoud, rust en ruimte uit. Een belangrijke combinatie als het om kinderen gaat, een kinderkamer dient rust uit te stralen. Veilige, maar ook functionele meubels en accessoires met hun speelse karakters zijn dan ook een must in de hedendaagse kinderkamers. 

Kidsbarn

Kidsbarn heeft dan ook een grote passie voor deze designs en uitstraling, speciaal gericht op kinderen. En hoe leuk is het om een kinderkamer in te richten met de mooiste natuurlijke producten die ook nog eens functioneel zijn, totaal niet onbelangrijk als je een jonge moeder bent!

We hebben de mooiste merken voor je op onze website gezet en we blijven op zoek naar de beste producten voor de jongste generatie.