Droom

Toen ik, Mariska Visser, afgelopen zomer 40 jaar werd (2023) besloot het dat de tijd was gekomen om de knoop door te hakken om voor mezelf te beginnen. De goedlopende kids concept store Kidsbarn stond te koop en ik besloot om hem over te nemen.

Na een loopbaan van 17 jaar bij YoungCapital in recruitment, de laatste jaren eindverantwoordelijk als Managing Director, betekent dat veel nieuwe dingen leren en een sprong in het diepe als ondernemer. Ik heb er enorm veel zin in! 

Daarnaast doe ik ook een opleiding tot Interior Designer. Die ervaring wil ik komend jaar ook voor Kidsbarn gaan inzetten om de mooiste kinderkamers te gaan ontwerpen.

Waarom ben ik op Kidsbarn gevallen? 

Scandinavië

Scandinavië is nummer 1 op het gebied van het ontwerpen van duurzame en functionele meubels, het liefst milieuvriendelijk geproduceerd van natuurlijke materialen. De kleuren die hierbij gebruikt worden, stralen eenvoud, rust en ruimte uit. Een belangrijke combinatie als het om kinderen gaat, een kinderkamer dient rust uit te stralen. Veilige, maar ook functionele meubels en accessoires met hun speelse karakters zijn dan ook een must in de hedendaagse kinderkamers. 

Kidsbarn

Kidsbarn heeft dan ook een grote passie voor deze designs en uitstraling, speciaal gericht op kinderen. En hoe leuk is het om een kinderkamer in te richten met de mooiste natuurlijke producten die ook nog eens functioneel zijn, totaal niet onbelangrijk als je een jonge ouder bent!

We hebben de mooiste merken voor je op onze website gezet en we blijven op zoek naar de beste producten voor de jongste generatie.