De 10 origineelste cadeautjes voor kinderpartijtjes en kinderfeestjes

Weer op zoek naar een cadeau

Als een moeder van een 8 jarige weet ik dat de jacht naar een origineel cadeautje voor een kinderpartijtje of kinderverjaardag echt een uitdaging kan zijn naast je drukke baan en drukke sociale leven. I feel you! En daarbij is het altijd maar weer de vraag of hij of zij dat ene lego setje nog niet heeft en met een beetje pech moet je daarna nog gaan omruilen.

Daarom hierbij een collectie met tips voor de leukste EN origineelste cadeautjes voor partijtjes of verjaardagen. Thank me later :)

Om de schermtijd tegen te gaan ben ik gek op cadeautjes die buiten spelen stimuleren, bewegen, samen spelen of creativiteit. Die zal je dus ook veel terugvinden in de tips.

1. Bloemen Art Frame van Kikkerland Huckleberry

In dit verse bloemen art frame kan je alle mooie bloemen die je vindt en plukt bewaren en ophangen in je kamer.

 

2. Hey Clay - Minions Limited Edition

De klei van Hey Clay en vooral de limited edition van het moment: Hey Clay Kleiset Limited Edition – Minion Otto Met een app met alle instructies maak je zo een gaafste klei figuren, waaronder deze Minion. En omdat de klei droogt gewoon door de lucht kan je hem daarna neerzetten in je kamer of andere mooie plek.

3. Bio Kindermake-up

Make-up, we kunnen er bijna niet meer omheen in ons dagelijkse leven. Dat betekent dat ook de allerkleinsten onder ons hiermee opgroeien en het een enorm interessant onderwerp vinden. Dus hoe fijn dat er merken zijn die speciaal make-up met natuurlijke ingrediënten maken voor kinderen, zoals Toot en Namaki. Bijvoorbeeld gekleurde haar mascara of nagelak, sowieso een hit als cadeau op een partijtje.

Namaki nagellak set voor kinderen op waterbasis

4. Buitenspelen en bewegen met elastiek en springtouw

Springtouwen en elastieken buiten, wie is er niet groot mee geworden! Altijd leuk om te geven, altijd leuk om te krijgen! 

Me and Mine Houten springtouw koraal

5. Nog een kleiset van HeyClay - Bloemen bijou ringen

Ook een fantastisch cadeautje voor een partijtje. Dit klei setje van HeyClay waar je zelf je eigen ringen kan maken. Gegarandeerd uren klei plezier! 

6. Maak je eigen motor boot van Kikkerland Huckleberry

Knutselen en buiten spelen in 1. Hierbij is creativiteit en vindingrijkheid nodig om deze motorboot van Huckleberry te maken EN te laten varen! 

7. De knutselsets van Janod

Ook erg tof zijn de knutselsets van Janod! Bijvoorbeeld deze met Ballerina's en glitters of deze set met superhelden

Janod Atelier superhelden met glitters 117920Janod Atelier knutselset ballerina's met glitters 117945

Een gezamenlijk groot cadeau

Wat ik ook steeds meer zie gebeuren bij ons in het dorp is dat 1 van de ouders van de genodigden het initiatief neemt om een groot cadeau te kopen en een tikkie stuurt naar de andere ouders (in overleg natuurlijk ;)). Als je dit afwisselt met elkaar scheelt dat voor de anderen weer cadeautjes koop stress en je kan dan ook met elkaar een groter cadeau geven die op het wensenlijstje van de jarige staat :) 

8. Karaoke set en meedansend regenboog lampje

Gegarandeerd een origineel cadeau en een grote hit bij kinderen! Dit leuke karaoke setje met bijpassend regenboog lampje van het Deense merk Lalarma die meedanst op de maat van de muziek in verschillende toffe kleuren. Daarmee veranderd de kinderkamer of huiskamer zo in een groot feest. En uit eigen ervaring weet ik dat de set niet alleen voor kinderen leuk is, maar dat het vechten is om de microfoon en ieders foute lievelingslied! Ook leuk voor de camping of mee op vakantie trouwens :) 

9. Een skateboard

Het mooie houten skateboard van Banwood voor de echte kleine cruisers! 
Echt een toffe verrassing als je dit voor je feestje krijgt toch?

Banwood-Skateboards-Cruiserboards-bij-Kidsbarn.nl

10. De laatste, magnetisch speelgoed

Hier kan je ook niet mis mee gaan! Echt een gaaf groot cadeau, en waar de ouders toch vaak tegen aan hikken omdat het een kostbaar cadeau is. Hoe leuk om dat samen te geven voor een partijtje en daarmee te zorgen voor uren bouw en speelplezier. Bijvoorbeeld deze leuke knikkerbaan van Coblo of deze Metropolis set van Magna-Tiles.

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met wat originele cadeau tips voor partijtjes. Het assortiment van Kidsbarn.nl veranderd continue dus ik heb alle cadeautips handig op de website gezet via deze link.

Heel veel succes en laat het vooral weten of je nog leuke cadeau tips hebt die echt in de winkel erbij moeten! 

Liefs, 

Mariska 

 

 

 

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voor het publiceren