Toen de zwangere Deense ontwerpster Mia Dela in 2002 de kinderkamer wilde inrichten, kon ze geen geschikte meubels vinden qua ontwerp en kwaliteit waar zij naar op zoek was. Zo is ze zelf aan het ontwerpen geslagen. Dit is niet onopgemerkt gebleven, ze heeft al snel van haar hobby haar werk gemaakt en heeft zo in 2004 Sebra opgericht.

Een van de bekendste meubelstukken in het assortiment van Sebra is het Kili ledikant. Met haar mooie ronde vormen is dit een prachtig tijdloos en elegant bedje. Al snel werd dit uitgebreid met commodes, kasten en andere ledikanten. 

Behalve van haar meubels is Sebra ook bekend om haar mooie houten speelgoed. Met een modern, uniek ontwerp en rustige kleurkeuzes heeft Sebra een mooie collectie speelgoed uitgebracht. Zo is de houten babygym met de leuke speeltjes erg populair en is het prachtige keukentje met haar mooie ronde vormen niet meer uit het assortiment weg te denken. 

Ook heeft Sebra aan de kleintjes gedacht. Met de heerlijk zachte olifanten knuffels en de mooie gehaakte rammelaars in het assortiment heeft Sebra voor elke leeftijd wat wils!

Sebra Interieur gaat om modern Scandinavisch design en innovatieve kleurkeuzes, samenhangend met oude handarbeid, zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is dan ook handgemaakt en gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout en katoen. Een absolute topper in ons assortiment!