Franck & Fischer is in 2005 opgericht door twee Deense dames, Annemarie Franck en Charlotte Fischer. Hun visie was en is nog steeds het maken van hoogwaardige producten voor kinderen met een hoog speelgemak, in samenhang met het traditionele Deense design. Inmiddels kenmerken de ontwerpen zich door de grafische interpretatie van diverse dieren uit de wereld. Deze dieren komen terug in speelgoed en accessoires voor de kinderkamers en richten zich op de doelgroep van 0-5 jarigen.

Elk product heeft een duidelijk Scandinavisch ontwerp en is gemaakt met oog voor detail, waardoor het speelse karakter en de moderne ontwerpen hand in hand gaan.

De collectie van Franck & Fischer bestaat uit speelgoed, tassen en interieur accessoires en wordt nog altijd uitgebreid met nieuwe producten.

Alle producten worden geproduceerd van organisch katoen, waarbij de vullingen uit maisvezels of gerecycled polyester bestaat. Hun motto 'Design for kids - made with care' is dus erg belangrijk voor hun designs en producten.