Levertijd en verzending

Alle bestellingen boven €65,- worden gratis verzonden. 
Het behang van Little Amour wordt speciaal voor jou gedrukt, de levertijd is daarom 5-10 werkdagen. Bestel je je behang voor maandag 10.00 uur, dan proberen we het binnen 5 dagen te verzenden. 
Behangstalen kunnen we als reguliere post versturen en ontvang je binnen 1-2 werkdagen.
Omdat het behang speciaal voor jou op maat gemaakt wordt, is het helaas niet mogelijk om het behang te retourneren. Twijfel je nog of het behang wat voor jouw kinderkamer is? Vraag dan eerst hier een behangstaal aan!

Kwaliteit

Het behang van Little Amour is gemaakt van een mooie kwaliteit van 200 gram/m2 mat vliesbehang FSC® mix gecertificeerd.

Behangstaal

Vind je het lastig een keuze te maken of wil je het behang graag eerst in het echt zien? Vraag dan hier je behangstalen aan! Er geldt een maximum van 4 stuks en de kosten zijn € 3,95 per verzending (van max. 4 stalen).

Afmeting en werkwijze

De banen zijn al kant en klaar met een afmeting van 53cm breed en 270cm lang (per baan), je hoeft dus zelf niets meer uit te meten, handig! Afhankelijk van de breedte die je hebt besteld, zitten er dus 2-8 banen op een rol.
Tip: omdat de muren niet altijd recht zijn, is het handig om zo'n 5cm extra speling te houden voor de totale breedte en hoogte.
Omdat er kleurverschil kan optreden tussen verschillende batches (bestellingen), is het belangrijk dat je de juiste hoeveelheid in een keer besteld!

De vliesbehanglijm (bijvoorbeeld: Perfax Ready & Roll Vlies) kun je direct op de muur aanbrengen, je hebt dus geen behangtafel nodig. Plak vervolgens de banen in de juiste volgorde naast elkaar en je hebt een prachtig muurtje in een handomdraai!

Maatwerk

Is je muur hoger dan 270cm? Neem dan contact met ons op voor maatwerk.