Even voorstellen: Kinderkamerstylist Lotte Jobse

Wat leuk dat je komt kijken! Mijn naam is Lotte, 34 jaar en moeder van 3 kinderen. Samen met mijn man wonen we in een heerlijk huis in Castricum. Na het strippen van het hele huis kwam het leuke werk, moodboards maken, kleuren kiezen, meubels bij elkaar zoeken en alles samen brengen tot ons huis. Na de geboorte van de kinderen kwam ik erachter wat ik het liefste doe, de kinderkamers inrichten. Hoe fijn is het als je de persoonlijkheid van je kind kan weergeven in de kinderkamer. Een fijne plek waar je helemaal jezelf kunt zijn, Ik vind niks leuker dan te helpen met het creëren van de mooiste kinderkamers!

Kinderkamer inspiratie

Vind je het leuk om meer kinderkamer ideeën op te doen? Volg me dan op Instagram (@lotsoffun.interior) voor de beste inspiratie!