Scandinavisch design voor kinderen
Neutrale, lichte kleuren, natuurlijke materialen,  kwaliteit, en een tijdloos strak design maken de basis voor een Scandinavisch interieur. Deze stijl is momenteel erg populair, niet alleen omdat het rust en warmte uitstraalt, maar ook omdat het makkelijk te combineren is met andere woonstijlen. Denk bijvoorbeeld aan de industriële stijl, hierbij is gebruik van natuurlijke materialen als hout en beton ook een belangrijk kenmerk.
Niet alleen zie je de Scandinavische stijl terug in de woonkamers, maar het wordt ook steeds populairder in baby- en kinderkamers. Kinderen krijgen al veel prikkels van buitenaf, een rustige kinderkamer wordt dan ook steeds belangrijker. De Scandinavische stijl past hier goed bij, de hoog kwalitatieve meubels met vaak een praktische inslag zijn dan ook geschikt voor elke baby- of kinderkamer. De leuke en vaak originele accessoires passen daarnaast in elke kamer en zijn goed te combineren met andere merken.
Met merken als Sebra, Kid's Concept en Kukuu heeft Kidsbarn de mooiste meubels en accessoires uit Scandinavië voor je uitgezocht om de meest stijlvolle en speelse kinderkamers te creëren, voor jezelf en voor je kindje.

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voor het publiceren