Hoe breng je kleur aan in de kinderkamer met posters
Basiskleur bepalen

Je gaat naar de bouwmarkt, kiest een kleur uit en gaat gelijk aan de slag. Welke kleur kies je? Durf je het aan? Of ga je eerst kijken op welke manieren je nog meer kleur aan de kinderkamer toe kunt voegen?

Er zijn zoveel manieren om kleur aan een kamer toe te voegen, maar zijn er ook manieren dat je makkelijk kunt wisselen van kleur?

Ik zal je hierbij helpen, natuurlijk zijn die er! Er is zoveel mooie wanddecoratie te vinden, van allerlei materialen en in tal van kleuren. Maar wat kies je? Hoeveel moet je toevoegen om genoeg kleur in huis te halen?

Wat ik altijd in mijn hoofd houd bij het inrichten van de kinderkamer: kies een mooie basiskleur uit. Welke kleur vindt je kind echt mooi? Waar word je vrolijk van en welk gevoel wil je overbrengen? Heb je al deze vragen duidelijk voor jezelf, dan kan je aan de slag.

Frisse kleuren

Kies je voor een frisse kinderkamer? Houd je van koele kleuren? Dan is de Studio Loco poster Clean Oceans een prachtige toevoeging. Denk hierbij aan hout, fris linnengoed en eventueel toch nog een mooie kleur erbij? Cromarty van Farrow & Ball zal een prachtige basis geven. Wil je de muur minder statisch aankleden dan is het ook te gek om meerdere posters bij elkaar te hangen. Zoals je doet bij een gallery wall. 

Hoe fijn is het dat je de posters gewoon kunt wisselen als je zin hebt in toch nog meer kleur? Poster Leo Artist zal gelijk wat warmte in de kamer brengen. Zie je hoe makkelijk je kan wisselen van sfeer? Denk hierbij ook aan de Leo Leo poster.

Warme sfeer

Ga je liever voor een warme sfeer in de kinderkamer? Poster Sunset Rainbow kan deze absoluut geven. Mocht je zelf nog leuke posters hebben, hang ze dan bij elkaar voor een spannend effect. Zoek je hierbij een warme kleur denk dan aan Dead Salmon van Farrow en Ball of Madonna lab paint van Vestingh.

 Muurkleed

Naast posters kun je natuurlijk ook kiezen voor een doek. Zelf vind ik dat prachtig, de kleuren komen vaak nog beter uit en je krijgt een hele andere look and feel. Waar je het soms lastig kunt vinden om een mooie lijst te vinden, zul je hier dat probleem niet hebben. Studio Loco heeft 2 soorten: Muurkleed Leo en Muurkleed Sunset. Absoluut een aanvulling in een jongens- of meisjeskamer!

  

Geschreven door: Lotte Jobse (@Lotsoffun.interior)