Cadeautjes tijd met al mijn persoonlijke favorieten!

De donkere dagen breken weer aan. De regen tikt tegen het raam en de blaadjes vallen van de bomen, het is dus tijd om het binnen extra gezellig te maken. Kaarsjes en de openhaard aan en je verdiepen in alle cadeautjes voor de feestmaanden.

Op dit soort momenten is het extra leuk om alles in huis gezellig te maken. Ook begin ik me deze maand te verdiepen in alle cadeautjes. Sinterklaas en Kerst staan weer om de hoek, daarbij wordt er extra veel binnen gespeeld. Tijd om het mooiste kinderspeelgoed te verzamelen.

Voor kleinere kinderen heb ik absoluut favorieten. Ik ben gek op houten speelgoed, het is een stuk duurzamer. Samen met geweldige decoratie op de kinderkamer staat dat garant voor uren speelplezier. Het Scandinavische merk Kid’s Concept is hierbij een van mijn favorieten. Autogarage Aiden is hier een absolute favoriet, de lift omhoog en de baan omlaag staat garant voor uren speelplezier. Wij hebben deze uitgebreid met de autoweg, deze is super mooi van hout en daardoor heel stevig, ideaal voor de kleintjes. Hierbij zijn ook prachtige auto’s te combineren. De auto’s van Candylab bijvoorbeeld, in verschillende te gekke modellen. Of wat dacht je van de gele bus, deze staat toch ook te gek op een kinderkamer. Voor keukenliefhebbers zijn er nog cupcakejes, voedsel, een koffiezetapparaat, bedenk het maar. Te veel moois om mee te spelen en gaat jaren mee. Van Jabadabado zijn hier ook leuke aanvullingen bij, welk kind wil er zelf nou geen pizza of taart snijden? Daarbij zijn de prijzen ook nog eens erg leuk! Nukuu heeft echt het origineelste houten speelgoed, een lust voor het oog. Te mooi om in een kastje te stoppen. Ik zou echt even kijken!!

Misschien is hier in huis de grootste favoriet nog wel Maileg, een geweldig merk met de mooiste muisjes en accessoires. Ieder seizoen komt er weer een nieuwe collectie uit. Geweldig wat er iedere keer bedacht wordt. Maar pas op, als je eenmaal met Maileg sparen begint, is er geen weg meer terug. Voor de kerst hebben ze de leukste kerstmuisjes uitgebracht, een ware slee en kerstboom. Daarnaast hebben ze altijd een basiscollectie met een hele familie muisjes en een hele collectie meubeltjes om een geheel poppenhuis mee te kunnen vullen. De poppenhuizen van Zesklejki zijn hier perfect voor! In verschillende designs en nog heel betaalbaar ook. Deze huizen zet je gemakkelijk in elkaar, maar kunnen ook weer klein opgeborgen worden.

Zelf vind ik het fijn om niet alleen maar speelgoed te geven, een mooi boek vind ik ook altijd een fijn cadeau. Zo leuk om samen te lezen en kennen jullie de muziekboeken al? Hier staan de mooiste plaatjes en teksten in, begeleid met fijne muziek. Het maakt het lezen van een boek nog interessanter voor de kleintjes. In de boekenkasten op de kinderkamers sparen we de mooiste exemplaren. Want hoe fijn is het deze mooie boeken ook als decoratie te kunnen gebruiken. Het geeft de kinderkamers nog meer sfeer en kleur. Zelf heb ik mijn oog laten vallen op de boeken van Paco met verschillende muziekjes en prachtige plaatjes.

Knutselen vinden ze hier ook erg leuk om te doen. Ken je de mooie waskrijtjes van The Crayon Bug al? Geschikt voor de allerkleinsten, in verschillende kleuren en vormen. Hier zijn ze ook gek op knutselpakketten, vooral als het met veel glitters en stickertjes is. Crealign heeft de mooiste setjes voor alle leeftijden, met vingerverf, diamanten, glitterkaarten en stempels.

Knuffels om mee te spelen in allerlei soorten en maten zijn hier ook geliefd. Blue Pompon Studio heeft de mooiste handgemaakte knuffels in het assortiment. Deze poppen hebben de mooiste kleertjes aan en zijn gemaakt van pure materialen zoals katoen, linnen en wol. Van het Spaanse merk Tré Trimber Toys zijn verschillende poppenmeubels verkrijgbaar, van hout en helemaal met de hand gemaakt.

Ik hoop jullie geïnspireerd te hebben met de mooiste cadeau-ideeën. Succes met de zoektocht, ik weet zeker dat jullie kinderen blij gaan worden van al dit moois. 

En wat ook leuk is! Ik mag nu op alle speelgoed korting weggeven! Met de kortingscode: SPEELGOED15, ontvang je maar liefst 15% korting op al het speelgoed!

Liefs,

Lotte (www.instagram/lotsoffun.interior)