Dekornik kinderkamerbehang Vintage Rose

Blog is ge-update op 16-05-2024

Bloemenbehang is al jaren enorm populair! Misschien weet je nog wel van je oma vroeger dat ze een bloemetjesbehang in de kamer had of had je vroeger zelf in de slaapkamer mooie roosjes op de muur. En ook vandaag de dag kun je er niet meer omheen: bloemenbehang is weer helemaal hot! Gelukkig zijn er enorm veel leuke prints verkrijgbaar: grote en kleine bloemen, in felle of subtiele kleuren, er past er altijd wel een bij jou.

Kun je niet kiezen tussen alle mooie prints? We zetten hier de 7 leukste behangen met bloemenprints voor de kinderkamer op een rij:

Little Amour – Little Flower Garden

Little Amour heeft met Little Flower Garden een echte topper in het assortiment. Een behang voor de kinderkamer met een prachtige bloementuin waar vlinders spelen tussen de blaadjes, bloemen en citroenen, een geweldig tafereel! Het behang heeft een kleine, fijne print, met subtiele kleuren waardoor het niet te druk wordt. Little Flower Garden is verkrijgbaar in maar liefst 5 verschillende kleuren: zand, bruin/roze, lichtblauw, beige/roze en antraciet.

 Little Amour kinderkamerbehang bloemen

Little Amour – Poppy Amour

Poppy Amour is een mooie subtiele bloemenprint met klaprozen die verkrijgbaar is in drie verschillende kleuren: zalmroze, roze en terra. De grote klaprozen komen tot bloei en laten de kinderkamer tot leven komen! Dit behang is perfect geschikt voor elke kinderkamer, van de babykamer tot aan een tienerkamer.

Little Amour Kinderkamerbehang Poppy Amour

Little Amour – Fleur d’amour

Dahlia's, Gerbera's, Pioenrozen en Vergeet-Mij-Nietjes, je vindt ze allemaal op dit prachtige behang voor de kinderkamer! Deze bloemenprint bestaat uit extra grote bloemen en heeft mooie subtiele kleuren. Een echte topper van Little Amour!

Little Amour Kinderkamerbehang Fleur d'amour

Dekornik – Subtle Flowers

Subtle flowers, de naam zegt het al, is een behang met een hele subtiele bloemenprint in een mooie lichte uni kleur. Een echte topper voor de kinderkamer die je perfect kunt stylen met een mooie poster aan de muur of leuke muurhanger: Dekornik Subtle Flower beige Dekornik Kinderkamerbehang bloemenprint Subtle Flowers 

Dekornik – Daisies

Wie houdt er niet van madeliefjes! Deze leuke, simpele witte bloemetjes hebben van zichzelf al snel een lieve uitstraling. En hoe leuk is het deze bloemetjes op je muur in de kinderkamer te hebben! Het Daisies behang van Dekornik is verkrijgbaar in 4 verschillende achtergronden: grijs, wit, poederroze en mokka.

Dekornik Kinderkamer behang Daisies bloemenprint

Dekornik – Clover

Deze Clover print van Dekornik is helemaal vrolijk met de eerste bloemen die uitkomen na een lange winter. Goed voor een echte lentegevoel dus! Het Clover behang heeft een beige achtergrond voor een rustige, warme sfeer: Dekornik Behang Clover Beige

 Dekornik Kinderkamerbehang Clover Bloemenprint

Dekornik – Vintage Rose Pattern

Behang met rozen, een echte klassieker! Een prachtige, tijdloze print met rozen en een lichte achtergrond zorgen voor een romantische sfeer. Een boeket rozen kan wel tot 50cm groot zijn! Het behang kan heel mooi gecombineerd worden met diverse roze tinten, van licht tot donker, maar ook een warmrode kleur past hier perfect bij!

Dekornik Kinderkamerbehang Vintage Rose Bloemen