Dekornik Kinderkamerbehang Jongenskamer Auto's

We kennen allemaal de mooie behangetjes met lieve bloemenprints met zachte kleuren die nu helemaal hip zijn, maar die zijn niet altijd geschikt voor jongenskamers. Ben je ook op zoek naar leuk behang voor jongens, met auto’s, wilde dieren of gewoon een neutrale print?

We hebben de 7 leukste behangen voor de jongenskamers voor je op een rijtje gezet:

Dekornik – Cars

Een eerbetoon aan de industriële evolutie! Cars is een stoer behang van Dekornik voor een echte jongenskamer met allemaal oude auto's in de mooie oude kleuren van vroeger. Het behang is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: sepia, voor een warmer, rustigere muur en donkerblauw die perfect te combineren met andere mooie blauwe muren in de kamer.

Dekornik Behang voor jongenskamer Auto's

Dekornik – Magic Planes

Een magische wereld vol met vliegtuigen! Dit behang met vliegtuigen van Dekornik is geen standaard behang, hij laat de verbeelding van je kindje spreken! De wolken, lucht, vlaggetjes en sterren laten een nieuw sprookje zien en laten je kind geloven dat alles mogelijk is! Magic planes is een mooi, rustig behang voor de jongenskamer met zachte kleuren.

Dekornik Behang voor Jongenskamer magic planes vliegtuigen

Dekornik – Cosmos

Waan je even in de ruimte met dit gave cosmos behang van Dekornik! De verschillende planeten en sterren laten je even een astronaut voelen in je eigen kamer. De print is niet te vol waardoor hij niet druk aanvoelt en de mooie donkerblauwe basis geeft een stoer effect. Echt een mooi behang voor kinderen die gek zijn op de ruimte!

Dekornik Behang voor Jongenskamer cosmos ruimte

Dekornik – Irregular Check

De ruitjes zijn weer helemaal terug van weggeweest en zijn een echte aanrader voor een jongenskamer. De ruitjes zijn zo’n 12x12cm groot en komen perfect uit op een grotere muur. Het behang is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: blauw, cinnamon, ivoor en wit.

Dekornik Behang voor Jongenskamer Geruit Ivoor

Little Amour – Dino Planet

Dino’s zijn altijd een goed idee voor een stoere jongenskamer! Little Amour heeft een super leuke dinoprint in het assortiment. Het behang is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren die je perfect met andere kleuren in de kinderkamer kunt combineren: zand, groen en multi.

Little Amour Kinderkamerbehang Jongens Dino's

Little Amour – Space Stars

Ga mee op reis naar de ruimte met dit mooie ruimtebehang van Little Amour! Space Stars heeft een mooie subtiele print, waardoor hij niet teveel aanwezig is in de kamer. Hij is verkrijgbaar in twee mooie kleuren: blauw en grijs, perfect voor een jongenskamer!

Little Amour kinderkamerbehang jongens Space stars grijs

Little Amour – Wild Forest

Ga op avontuur in het bos, tussen de beren en wolven met dit mooie Wild Forest behang van Little Amour voor de kinderkamer! Een stoere, maar rustige print die subtiel aanwezig is op de muur. Perfect om te combineren met een mooie poster of muurkleed! Het behang is verkrijgbaar in drie kleuren: naturel, blauw en oker.

Little Amour Kinderkamerbehang Jongens Wild Forest