5x Het mooiste behang voor een neutrale kinderkamer

Ben je in verwachting en is het geslacht van je kleintje nog een verrassing? Of misschien houd je niet van uitgesproken kleuren in een kinderkamer? Redenen genoeg om fan te zijn van neutrale baby- of kinderkamer! En het leuke is: je kunt er alle kanten mee op! Als de basis neutraal is, kun je de kamer leuk aankleden met accessoires en bijvoorbeeld mooie posters.
Wij hebben de 5 mooiste neutrale kinderbehangen voor je op een rijtje gezet:

Little Amour – Dreamy Toys

Ga op avontuur in de luchtballon tussen de wolken en zweef door het betoverende bos op zoek naar het mooiste speelgoed! Dit prachtige behang van Little Amour zorgt voor een magische sfeer in de kinderkamer! Dreamy Toys is verkrijgbaar in twee kleuren: groen en bruin, beide zorgen voor een prachtige basis voor een neutrale kinderkamer.

Little Amour Neutraal kinderbehang dreamy toys

 

Little Amour – Fishy Waves

Kijk eens hoe de vissen tussen de golven en het mooie koraal met de schelpjes zwemmen! Dit mooie vissenbehang van Little Amour is verkrijgbaar in 3 lichte kleuren: grijs, bruin en blauw. Alle drie hebben ze een lichte achtergrond en zijn de kleuren subtiel aanwezig, perfect voor een neutrale kamer!

Little Amour neutraal kinderbehang Fishy Waves

Dekornik – Geruit 

De ruitjes zijn weer helemaal terug van weggeweest en zijn een echte aanrader als de basis voor een neutrale kamer. De ruitjes zijn zo’n 12x12cm groot en komen perfect uit op een grotere muur. Het behang is verkrijgbaar in 3 neutrale kleuren: cinnamon, ivoor en wit.

Dekornik neutraal kinderbehang geruit cinnamon

Dekornik - Magic of the Ocean Vintage

De onderwaterwereld blijft een fascinerende en rustgevende wereld! Op deze prachtige versie van Dekornik zwemmen kwallen, vissen en zeewier kalm en vredig rond op de muur. Met de prachtige vintage uitstraling is dit een perfecte neutrale basis voor de baby- en kinderkamer!

Dekornik neutraal kinderkamer behang oceaan vintage

Dekornik – Dieren Wit

Dieren doen het altijd goed in een kinderkamer. Deze mooie bosdieren versie van Dekornik heeft een witte achtergrond, zodat je perfect passen bij de witte muren op de kamer of lichte meubels.

Dekornik neutraal kinderkamer behang bosdieren